Cadouri pentru orice ocazie la destinație, chiar și în raioane.

O surpriză cu livrare de la Iubeste.md este un cadou de care va plăcea și va fi memorat pe timp. Aniversarea, ziua nunții, absolvire, victorie într-un concurs, prima carte, nașterea unui copil, sau altceva – pe site-ul companiei noastre există cu siguranță cadoul care va face o persoană dragă și mai fericită. Cu ajutorul unei surprize plăcute, este mai ușor să exprimați sentimentele, să mulțumiți sau să felicitați, să sărbătoriți semnificația evenimentului, să oferiți sprijin, chiar să vă cereți scuze. Dar timpul este întotdeauna scurt! Site-ul nostru web prezintă cadouri de diverse tipuri și semnificații, care vor deveni o sursă de emoții festive, dispoziție bună și amintiri minunate.

Selecție diversă de flori și cadouri pe Iubeste.md

Un buchet frumos proaspăt tăiat, realizat de florari experimentați este un cadou universal. Chiar și o floare ca un cadou neașteptat poate transforma o zi plictisitoare într-o sărbătoare. Cu atât mai mult – o bucget nmare de trandafiri magnifici și delicati. Un astfel de cadou minunat (cu livrare în raioone) poate fi completat cu o componentă interesantă:

  • baloane de diferite forme și culori;
  • buchete delicioase de fructe;
  • o jucărie drăguță de animale;
  • dulciuri universale de ciocolata;
  • tort grozav;
  • vin-cadou;
  • un set de bunătăți cu design elegant.

Barbatii vor aprecia surpriza comestibila cu cârnați deliciosi, bauturi, gustari in diferite variante.

De la distanță, va fi ușor să alintați un copil sau o domnișoară cu o jucărie moale uriașă, flori, „dulciuri”, felicitați părinții cu un set de flori delicios, surprindeți un prieten de ziua de naștere cu un tort și un „buchet bărbătesc” pentru masa, face prezentări corporative către angajați. Plantele de cameră vor împrospăta interiorul biroului sivor completa în mod plăcut colecția de acasă.

Toate acestea sunt posibile fără a părăsi domiciliul. Este suficient să alegeți un cadou potrivit pe site-ul Iubeste.md, iar noi ne ocupăm de restul: vom livra rapid și acuratețe o surpriză în raioanele de nord a  Moldovei +373 7 92 92 828