Cum să oferiți cadouri în siguranță cu livrare în timpul unei pandemii.

Odată cu apariția pandemiei de coronavirus, apar multe inconveniente și restricții: magazinele și gheretele cu amănuntul sunt închise, multe călătorii sunt amânate sau anulate. Vizitarea rudelor în vârstă din motivul pericolului de infecție a devenit dificilă. Serbarea unui eveniment cu o companie tânără și zgomotoasă într-un restaurant sau felicitarea unui coleg de muncă poate eșua. Cu toate acestea, evenimentele solemne continuă, și trebuie să te gândești cum să faci o surpriză colegului, fără a pune în pericol reciproc. A oferi cadouri celor apropiați și  dragi este întotdeauna o mare plăcere. Cum strălucesc ochii unui copil când primește o jucărie moale în pluș! Dar ce zâmbet blând apare pe chipul bunicii, căreia i se înmânează o cutie de ciocolată și o orhidee vii! Toate astea le puteți oferi fără să părăsiți domiciliul.

Magazinul online IUBESTE.MD ofera servicii de livrare a cadourilor destinatarilor in tot nordul Moldovei. Aici puteți comanda buchete de flori, flori în ghivece, șampanie, vin, martini și alte băuturi alcoolice, jucării moi, baloane, buchete comestibile, ciocolată, cutii de bomboane și seturi de sărbători pentru femei și bărbați pentru cei dragi.

Catalogul magazinului nostru online oferă o gamă largă de produse de calitate de la producători de încredere. Puteți alege cadoul potrivit pentru orice ocazie și categorie de vârstă. Angajații noștri sunt atenți și responsabili în activitatea lor. Scopul nostru este să aducem bucurie și grijă celor dragi. Dacă este necesar, vă puteți consulta telefonic cu managerul sau ne puteți contacta în formularul de pe site. Cadoul va fi livrat la ora convenită pe adresa indicată. Foloseste serviciul de livrare prin curier din magazinul online IUBESTE.MD. Stând acasă, comandați flori și surprise, donați celor dragi cele mai vii emoții!

Comanda se face convenabil in orice mod: direct la adresa. Stefan cel Mare, 39 sau de la distanta prin Viber sau WhatsApp +373 7 92 92 828, prin trimiterea unui e-mail la surprize@iubeste.md, daca va aflati in afara teritoriului Moldovei.