0 items - 0 MDL 0

Termeni și condiții

Dispozitii generale

Acest site este operat de NIVIXIA SRL, cu adresa juridica in Republica Moldova, Str. Bulgara, 100/35, avand codul fiscal 1010602003182, denumit in continuare Iubeste.Md.

La inregistrarea comenzii in magazinul online, clientul acepta termenii si conditile de vanzare a produselor (in continuare termeni si conditii) prezentate mai jos.

Acesti termeni si conditii, precum si informatia despre produsele afisate pe site sunt oferte publice, in conformitate cu articolul 1029 cod civil al republicii moldova si a legii nr. 284 privind comertul electronic. Clientul, dupa ce a luat cunostinta cu textul conditiilor de vanzare, le accepta prin bifarea alineatului am luat cunostinta cu termenii si conditiile de vanzare pe site-ului www.iubeste.Md.

Relatiile dintre client si vanzator sunt stabilite in baza legii cu privire la protectia consumatorilor nr. 105 din 13.03.2003, codului civil al republicii moldova si a altor acte normative aplicabile.

Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica termenii si conditiile date, iar clientul este obligat sa monitorizeze modificarile in mod regulat.

Clientul accepta termenii si conditiile, apasand butonul confirmare comenzii, in ultima etapa de inregisrare a comenzii de pe site sau in cazul comenzilor colectate telefonic prin confimarea comenzii.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Categoriile de date personale prelucrate sunt: numele si prenumele, telefon, adresa (domiciliul/resedinta), e-mail.

Atunci cand un utilizator isi creeaza un cont pe Iubeste. Md, va primi comunicari comerciale din partea companiei. Md doar in masura in care si-a dat consimtamantul expres, selectand optiunea corespunzatoare.

Conform prevederilor privind protectia datelor cu caracter personal nr. 133 din 08.07.2011, iubeste.Md garanteaza o protectie maxima a datelor personale a clientilor impotriva distrugerii, modificarii, blocarii, copierii, raspandirii, precum si asupra altor actiuni ilicite de natura sa aduca atingere drepturilor acestora.

Scopul colectarii datelor cu caracter personal este: gestiunea economico  financiara, marketing, publicitate, statistica, servicii de comunicatii electronice, informarea clientilor privind situatia contului lor de pe iubeste.Md, informarea clientilor privind evolutia si starea comenzilor.

Completarea de catre utilizator a formularelor pe site echivaleaza cu acceptarea neconditionata ca ulterior aceste date sa fie incluse in baza de date a iubeste.Md si cu utilizarea si prelucrarea de catre iubeste.Md, afiliatii si colaboratorii acestora pentru desfasurarea activitatilor enumerate mai sus, inclusiv, dar nelimitandu-se la furnizorii de servicii marketing, curierat, servicii de plata/bancare.

Clientul beneficiaza de drepturile prevazute de legea privind protectia datelor cu caracter personal nr. 133 din 08.07.2011, respectiv, dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a se adreza in justitie in caz de incalcare a drepturilor sale. Clientii au dreptul de a solicita stergerea totala sau partiala a datelor cu caracter personal.

Clientul poate solicita oricare dintre drepturile enumerate mai sus in baza unei cererii scrise, semnate si datate, inaintate catre sediul NIVIXIA SRL.

Refuzul furnizarii acestor date determina imposibilitatea onorarii comenzilor.

In cazul in care clientul isi modifica prin utilizarea formularelor de pe site datele personale livrate deja catre iubeste.Md si exista comenzi in derulare, comenzile isi pastreaza datele de la momentul plasarii comenzii.

iubeste.Md nu solicita utilizatorilor sai prin nici un mijloc de comunicare (telefon/e-mail etc. ) informatii confidentiale, date despre contrui bancare, parole personale, etc. In cazul in care utilizatorul le divulga unor terti, acestea poarta intreaga respnsabilitate pentru actiunile sale. Astfel, in cazuri de divulgare de astfel de date, utilizatorul nu poate tine raspunzator pe iubeste.Md pentru nici un fel de prejudiciu.

Inregistrare pe site

Pentru crearea unui cont pe site-ul iubeste.Md, utilizatorul este obligat sa foloseasca o adresa de e-mail valida. iubeste.Md poate refuza cererea de inregistrare in situatia in care constata ca a utilizat informatii neconforme cu realitatea sau foloseste serviciile intr-un mod neconform cu uzantele normale.

Comanda

Comanda clientului poate fi preluata in urmatoarele moduri: prin telefon sau inregistrata de catre client pe site.

La inregistrarea comenzii, clientul trebuie sa specifice urmatoarele informatii: numele si prenumele clientului sau a destinatarului comenzii, adresa de livrare a comenzii, telefonul de contact, e-mailul, produsul si/sau serviciul dorit.

Dupa inregistrarea comenzii, clientului i se ofera informatia privind data preconizata de transmitere a comenzii de catre serviciul de livrare. Data specificata depinde de disponibilitatea produselor comandate in depozitul vanzatorului si timpul necesar pentru prelucrarea comenzii.

Contractul se considera incheiat intre client si iubeste.Md in momentul primirii de catre client de la iubeste.Md, telefonic si/sau posta electronica si/sau sms a notificarii de expediere a comenzii sau in cazul in care clientul a achitat avans pentru un anumit produs.

iubeste.Md poate refuza o comanda in urma unei notificari prealabile adresate clientului, fara a exista obligatii intre parti si fara ca o parte sa pretinda daune, pentru urmatoarele situatii:

  • ○ esuare / invalidare tranzactie online;
  • ○ eroare tehnica in procesarea comenzii;
  • ○ neacceptare de catre banca emitenta a cardului clientului / a tranzactiei;
  • ○ date incomplete sau incorecte ale clientului;
  • ○ activitatea clientului poate produce daune site-ului iubeste.Md /partenerilor;
  • ○ livrari consecutiv esuate;
  • ○ in cazul in care clientul actioneaza cu rea credinta;
  • ○ in cazul in care clientul nu garanteaza ca modul de plata este valid si ca nu este obtinut printr-o metoda frauduloasa sau exista suspiciuni cu privire la modalitatile de plata.

Toate materialele informative pe site, au caracter consultativ si nu pot transmite in totalitate informatia exacta despre proprietatile si caracterisicile marfurilor, inclusiv culoarea, marimea si forma. In cazul in care clientul are intrebari privind proprietatile si caracteriticile produselor si/sau serviciilor, inainte de a inregistra comanda, el trebuie sa inregistreze serviciul de informatii la numarul de telefon din contacte.

Promotiile/ofertele/produsele/serviciile prezente pe site sunt valabile in limita stocului disponibil si numai in perioada indicata pe site, in conditiile afisate pe site.

In cazul in care produsele si/sau serviciile comandate de catre client nu pot fi livrate de catre iubeste.Md, ne obligam sa informam clientul asupra acestui fapt si sa returnam in contul clientului contravaloarea produselor si/sau serviciului, in termen maxim de 14 zile de la data la care iubeste.Md a luat cunostinta de acest fapt sau de la data la care clientul si-a exprimat in mod expres intentia de rezolutiune a contractului.

Livrarea

Livrarea produsului comandat (precum si a documentelor insotitoare) se va face la adresa indicata de client, in termen de maxim 14 zile de la momentul confirmarii comenzii.

Dupa lansarea comenzii de catre client, aceasta va fi confirmata telefonic de iubeste. Md, clientului comunicandu-i-se data si ora la care poate primi livrarea produselor, avand in vedere ca exista posibilitatea ca la trimiterea comenzii aceasta fie sa nu se regaseasca, fie sa se regaseasca doar partial pe stoc in magazin.

Livrarea se face pe intreg teritoriul republicii moldova, cu exceptia regiunii din stanga nistrului.

In cazul in care nu pot fi respectate termenele de livrare, iubeste. Md va anunta clientul cu privire la termenul estimat al livrarii.

In cazul in care clientul nu furnizeaza informatii corecte cu privire la facturare sau livrare, iubeste. Md va putea refuza livrarea, fara ca acest lucru sa se considere o incalcare a contractului, sau va putea stabili un nou termen de livrare, dupa lichidarea neajunsurilor. iubeste. Md isi rezerva dreptul de a refuza o noua livrare in masura in care comunicarea inexacta ori eronata a datelor sus mentionate s-a realizat cu intentie si fara justificare.
iubeste. Md nu isi asuma raspunderea pentru intarzierile cauzate de firma de curierat, responsabilitatea revenind integral acesteia, subscrisa garantand exclusiv indeplinirea obligatiilor care tin de propria persoana si de propriii angajati.

In masura in care clientul nu este gasit de catre firma de curierat la adresa specificata in comanda, ori adresa specificata in comanda nu este completa, de natura a face imposibila livrarea comenzii, precum si in cazul in care livrarea ar trebui sa se realizeze intr-o locatie improprie, de natura a pune in pericol integritatea curierului, fapt care face imposibila livrarea, clientul este raspunzator in integralitate pentru contravalorea transportului.

In masura in care clientul revine si resolicita comanda, toate costurile legate de noul transport sunt in sarcina sa.

In masura in care clientul, ulterior lansarii comenzii, anunta, in orice mod, iubeste. Md despre intentia sa de a nu mai prelua produsul comandat, ori refuza preluarea produsului livrat prin curierat, pretul nefiind achitat, clientul este raspunzator integral de intregul cost al transportului ori de eventuale cheltuieli suportate de iubeste. Md ca urmare a lansarii comenzii asupra careia s-a renuntat nejustificat.

In masura in care clientul achita contravaloarea produselor insa pana la momentul livrarii lor se razgandeste, nejustificat, anuland comanda ori refuzand preluarea bunurilor, iubeste. Md va restitui pretul achitat, urmand ca din acesta sa se scada eventualul cost al transportului – daca acesta a fost efectuat – precum si orice alta suma reprezentand eventuale cheltuieli suportate de iubeste. Md ca urmare a lansarii comenzii asupra careia s-a renuntat in mod nejustificat, suplimentar vor fi aplicate si prevederile din pct. 9.7. Din prezenta politica.

Livrarile vor fi efectuate de luni pana vineri in intervalul orelor 10.00  18.00 si sambata in intervalul orelor 10.00  15.00. Daca curierul nu a reusit sa faca livrarea pana la ora mentionata mai sus, atunci cu acordul clientului, livrarea va fi efectuata in ziua urmatoare.