Distanța nu împiedica să bucurați pe cei dragi cu livrarea de flori și buchete din baloane și surprize de la Iubeste.md către raioane.

Compania Iubeste.md știe cel mai bine că o dispoziție bună și zâmbetele fericite nu apar de la sine. Prin urmare, oferim tuturor o oportunitate unică de a evita un cadou banal, dar să mulțumești cei dragi cu o surpriză plăcută și neașteptată. Experții noștri știu să surprindă, să ofere emoții pozitive prin intermediul unui cadou bine ales. Mai ales dacă cel care dăruiește este departe de destinatar – o astfel de felicitare neaștepată va fi un eveniment uimitor care va fi memorabil mulți ani.

Lista posibilelor cadouri este diversă:

  • flori superbe în buchete și plante frumoase de cameră;
  • seturi comestibile, „coșuri” cu fructe;
  • jucării moi de animăluțe, mari și mici;
  • torte si dulciuri delicioase;
  • baloane de diferite tipuri și culori;
  • trandafiri frumoși.

Cadouri originale și diverse surprize, completându-se armonios și rafinat. Nu va fi greu să alegeți un cadou dintr-o listă solidă: este ușor să sortați cadourile, grupate convenabil pe categorii în funcție de parametrii doriti, folosind un filtru. În plus, angajații companiei vor fi bucuroși să vă consulte atât cu privire la alegere, cât și la livrarea surprizei în raioanele din nordul Moldovei.

Cum să feliciți de la distanță? +373 7 92 92 828

O călătorie de afaceri urgentă, în străinătate sau pur și simplu lipsa oportunității de a veni personal, nu va afecta sărbătoarea unei persoane dragi. Un cadou minunat ales cu drag, va găsi destinatarul său. Împreună cu firma Iubeste.md, nu este greu să „ajungi” de departe pentru a împărtăși o bună dispoziție.

Puteți comanda buchete de baloane, flori sau surprize nu doar cu livrare la domiciliu. Cadoul livrat direct la locul de muncă al destinatarului, la vilă sau la o petrecere într-un restaurant va arăta interesant, original și neașteptat. Un astfel de cadou provoacă garantat o furtună de emoții, entuziasm și zâmbete fericite.

Este ușor să organizezi o surpriză de neuitat de la distanță. Trebuie doar să alegi unul sau mai multe cadouri delicioase pe site-ul Iubeste.md și să comanzi livrare în raioanele din nordul Moldovei.