Carantina nu este un motiv pentru a ignora sărbătorile celor dragi, Iubeste.md va livra un cadou în raion.

Există multe necazuri în viața noastră cotidiană. Prin urmare, este foarte important să nu uităm de sărbători și solemnități. În plus, puteți face surprize simple reciproce, chiar și fără un motiv anume. Emoții de veselie pe chipul rudelor și celor dragi – ceva pentru ce merită să  trăiești!

Se întâmplă că este imposibil în mod personal să vii cu felicătări către destinatar. Pot exista o mulțime de motive pentru aceasta: călătorie de afaceri, călătorie în străinătate, o sesiune, carantină și multe altele. Cu toate acestea, chiar și în timpul carantinei nu este cazul să ignorăm ocaziile solemne. La urma urmei, legătura dintre cei dragi este foarte importantă. Este foarte important ca persoanele în vârstă să știe că nu sunt uitați. Copiii eradiază bucurie, iar persoana iubită înțelege că nu ești indiferent față de ea, primind cadouri. Un cadou demonstrează în primul rând celeilalte persoane valoarea sa pentru tine. Aceasta este o modalitate bună nu numai de a felicita nominal cu, dar și de a demonstra dragoste, respect și sprijin.

Magazinul online IUBESTE.MD ofera servicii  de livrare a cadourilor in regiunile din nordul Moldovei +373 7 92 92 828

În catalogul nostru puteți alege buchete de flori și comestibile, flori în ghivece, jucării moi, seturi de cadouri, șampanie, whisky, martini, vin, ciocolată și bomboane la cutie, precum și compoziții din baloane de tot felul de culori. Aici veți găsi un cadou pentru femei și bărbați de orice vârstă. Managerii prietenoși vor oferi recomandări și mai multe opțiuni de alegere. Prin abordare individuală, luăm în considerare toate dorințele clienților noștri.

Lucrăm cu furnizori de încredere și oferim numai produse proaspete și  calitate înaltă.

Sunați-ne chiar acum și, la ora stabilită, curierul va fi la ușa onomasticului. Oferă bucurie ție și celor dragi fără a părăsi domiciliul!