Surpriză de  aniversare cu livrare la ușă în raioane.

Cu toții iubim cei dragi și apropiați. Întotdeauna este plăcut să le mulțumești cu cadouri și surprize. Aniversările sunt considerate date deosebit de solemne.

Ziua de naștere este o sărbătoare specială pentru orice persoană. Desigur, toată lumea își dorește să primească în această zi un cadou special, care să amintească de donator, fie că este un lucru scump sau o impresie care să lase amintiri fericite pentru timp îndelungat.

Lumea modernă  impune necesitatea să cheltuim o mulțime de resurse personale. Ritmul rapid al dezvoltării tehnologice îi obligă pe oameni să dedice timp autoeducației și orelor suplimentare, iar pandemia de coronavirus a limitat intensitatea contactului personal cu oamenii.

Dar viața continua și întâlnirile solemne nu pot fi ignorate, rudele au nevoie de atenție. Chiar și în absența oportunității de a oferi personal buchetul destinatarului, aveți oportunitatea de al felicita.

Magazinul online IUBESTE.MD ofera servicii de ornamentare si livrare de cadouri- surprize. În catalog veți găsi multe produse: dulciuri la cutie, ciocolate, dulciuri, seturi cadou, compoziții colorate din baloane, buchete de flori și comestibile, flori în ghivece, șampanie, whisky, martini, o varietate de jucării moi, acadele, gumă de mestecat și mult altele. Puteti discuta cu managerul toate dorintele Dstra prin telefon sau messenger, fara a vizita oficiul.

Designul iscusit al ambalajului pentru cadou sau buchetul  va evidenția gestul frumos și atenția.

Lucrăm doar cu furnizori de încredere și oferim clienților noștri produsele cele mai proaspete și de cea mai bună calitate. Echipa prietenoasă a magazinului online IUBESTE.MD este responsabilă de munca lor. Sarcina noastră este să vă oferim bucurie și grijă pentru tine și celor dragi.

O comandă poate fi făcută în orice mod convenabil pentru Dvs.: telefonic, de la distanță, prin Viber sau WhatsApp +373 7 92 92 828, sau direct la birou. Livrarea se efectuează către localitățile din nordul Moldovei.

Sună și surpriza pentru aniversare va fi livrată la timp! Oferă destinataruluiu cele mai minunate emoții!