Economisim timp cu Iubeste.md: livrare de cadouri în regiune.

Trăim într-o perioadă de progres științific și tehnologic incredibil, cu viteze vertiginoase, când o persoană trebuie să stăpânească constant cantități uriașe de informații. În același timp, în zi constitue  doar 24 de ore. Deseori nu este suficient timp pentru a felicita rudele din raioane.

Din motive diverse, poate apărea o situație în care nu este posibil să vizitezi personal un prieten sau o rudă. Puteți fi ocupat la servici, în străinătate sau pur și simplu locuiți în alt oraș. În plus, restricțiile de carantină în legătură cu pandemia de coronavirus pot deveni un obstacol serios în calea realizării planurilor.

Dar viața continuă și este  necesar să îi felicitați pe cei dragi. Magazinul online IUBESTE.MD va permite să economisiți timp și energie atunci când alegeți surprize și cadouri de sărbători, zile onomastice, aniversări și alte date semnificative de care viața noastră este bogată. Oferim livrare prin curier a cadourilor către localitățile din regiunea de nord a Moldovei.

Magazinul online ofera o gama variata de articole pentru cadou: flori in ghivece, buchete, dulciuri, jucarii de plus, palinca, sampanie, martini, vin, dulciuri, ciocolata, seturi- cadou, buchete de baloane. Suntem gata să livrăm toate acestea la adresa indicată de dumneavoastră. Ornamentăm frumos buchetele comestibile, ținând cont de individualitatea destinatarului, lucrăm doar cu furnizori de încredere și oferim clienților noștri produse de calitate la prețuri rezonabile.

Faceți o comandă chiar acum, astfel încât felicitările Dvs. să ajungă la timp la ușa destinatarului. Vei oferi emoții de neuitat unei persoane dragi fără a părăsi domiciliul. Este o decizie înțeleaptă după o ceartă să comandați un buchet comestibil, un tort sau un coș pentru solemnitate, drept un pas spre împăcare. Este mai ușor și mai rapid să te împaci pe stomacul plin.

Puteți face o achiziție din birou, de orice locație din lume sunând la +373 7 92 92 828 Viber, WhatsApp, pe e-mail surprize@iubeste.md.